Hepi Mother's Day Omma

Hepi Mother's Day Omma,
ceihh omma... Okay ,  i just wanna say happy mother's day to all moms on this world. Ekceli bagi aku, hari ibu ni sebenarnya hari-hari.

To my beautiful mom,

Ma, Terima kasih sebab dah besar kakngah selama 22 tahun ni. Mom , u will always be my one and only beautiful flower in my life. Ma , dah banyak bekorban untuk kakngah. In shaa Allah kakngah akan sentiasa doakan ma bahagia. Kakngah akan cuba untuk jadi anak yang terbaik walaupon kakngah anak yang malas , haha , kadang-kadang tak dengar kata, degil, kadang-kadang buat benda yang ma tak suka. Kakngah tahu, apa-apa yang ma buat adalah untuk kebaikan kakngah. Kakngah rasa sangat beruntung sebab dapat ibu macam ma yang sangat ambik berat pasal anak-anak. Selalu adil. huhu

Kakngah mitak maaf kalau kadang-kadang buat ma sakit hati atau terasa hati. Kakngah tak berniat untuk buat semua tu. Setiap kali ma marah and ma taksei kecek (tak nak bercakap) dengan kakngah , kakngah pon berdiam diri juga sebab tahu ma marah, masa tu kakngah sangat sedih dan kecewa sebab buat ma sedih. Tapi kita akan baik juga lepas tu bila kakngah lapar. Hahaha.
Kakngah tak suka tengok ma menangis sebab sedih , kakngah nak tengok ma menangis sebab gembira je. Kakngah harap kakngah dapat jaga ma sampai kakngah tua. Allah, Kau jagalah kedua ibu bapa ku untuk aku. 

Banyak sangat pengorbanan ma buat untuk ma.Kalau bukan kerana ma dengan  wea, kakngah tak dapat pun nak hidup senang sekarang ni. Ma dan wea bagi kakngah kemudahan , ma dan wea la yang bagi peluang kakngah untuk ke Mekah. In shaa Allah , ada rezeki kakngah pulak bawak ma dengan wea.  Terima kasih banyak-banyak. Kakngah akan cuba jadi anak yang ma bangga. Aamiin.


I love u ma and wea. 


from your beautiful doter (as you)


No comments:

Post a Comment