kelantan , im coming .

cehhh. entry mcm pes time datang kelantan je. padahal dah beribu riban kali dah mai sini. mana tak nye . dari kaki tu merah. tangan sebesar kacang bijik tu haaa. haha. melampau ... dah memang darah cik siti wan kembang tu mengalir dan terus berkembang dalam salur darah . urat belirat . saraf2 ... nampak tak betapa pure nye mc ni jadi anak kelantan. ok dah jauh menyimpang .
sebenarnya , im on my way to my lovely home. rumah manis rumah.haha
sukanya .sukanya....
im coming home.im coming home. tell da world im coming home.
tengah2 boring tetiba rasa nak tulis entry , sebabbb sumbat je earfon buruk mc tu dalam telinga ni terus bukak lagu tetiba plak tomok nyanyi lagu aku datang kat mc. wee seronoknya. hehee . bajet.bajetttt
hmm. takpenah dengar ? sebabkan mc post guna fon so susah la nak upload video . so try la search. lagu dalam cite istanbul , aku datang. okay dah.dah.dahhh .dah berkurunnn kot cite tu . femos amos plak tu. xkan la korang xpernah tengok kan ?

Aku datang kepadamu
Aku datang mencarimu
Tapi kau pergi dariku
Bagai bayu di jari jari ku
Aku datang dengan rindu
Aku datang dengan pilu
Tapi kau terus membisu
Bagai bintang dingin menjauh
Ke manakah perginya kasih kita
Ke manakah hilangnya erti setia
Berlari ku mengejar
Namun cahayanya makin pudar
Ke manakah harusku bawa cinta
Ke manakah harus ku cari syurga
Andai bukan kepadamu
Ke mana lagi harus ku tuju
Ke manakah perginya kasih kitaKe manakah hilangnya erti setia
Berlari ku mengejar
Namun cahayanya makin pudar
Ke manakah harusku bawa cinta
Ke manakah harus ku cari syurga
Andai bukan kepadamu
Ke mana lagi harus ku tuju
Aku datang kepadamu
Kepadamu

nahhh amik setepek mc bagi lirik lagu nye . ekekeke.
macam ada maksud jeee. macam ada je.macam ada je...
ehemmm. lagu ni mc dengar dan memang ada maksud tersirat , tersurat , terserat dan berselirat .haha
lu pikir laa sendiri.
kali ni mc balik naik bas je. takde flight2 dah .bukan anak tan sri nih nak naik flight je memanjang . tapi memang best sangat lahh bas ni. nak promot sikit . mana tak nye . tempat duduk luas. lepas tu kan. jeng..jeng..jeng... ada plug and wifi . amboi kuno nye mc. mc baru taw.huhu .. tapi best la macam ni . boleh surf intenet ... boleh cas ... tiada lagi masalah .haha
namunnn. ada jugak la problem sikit dalam ni . ada pulak minah dengan mamat ni duk berasmara dana dalam bas . dah la depan mc je. geram plak mc nak hempuk kepala dua2 ekor ni haa. kalu ikot kan hati dah lama dah mc hempuk .biar dia taw sikit . budak kecik yang duk sebelah diorang boleh mintak tukar dengan makcik depan dia . hadoiii laaaa. pelik2 betul lahaiii . kesian budak tu . tapi bagus jugak , pandai betul budak tu. haha. ada ke patut buat aksi melampau depan kanak2 . walau gelap pun agak2 laaa . tempat awam.menyampahnye. geram taw. kalau ada baldi kat tepi ni dah lama dah mc rungkup je kepala dua2 ekor manusia ni. heishh...

okay lah . sambung tido .nunite .

1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete