kerja amal | shopping sini :3




 
salam jumaat semua... sebenarnya my sis mintak tolong mc jual kan baju ni kat kawan2 mc , mc jual kat blog sekali,
huhu
baju ni sesuai untuk lelaki dan perempuan , kalau yang mana nak beli set untuk dia dan boyfie pun bolehhhh,
mari... mari...mari... mari beli....
haha , heish , susah jugak nak meniaga ni , ihik
harga nya x mahal pun , RM25 sehelai x termasuk postage :D







jika berminat boleh la directly pm sini


polo couple ni - RM90 sepasang

tu je dulu , untuk selebihnya boleh la intai2 kat Amsyar Mimi



6 comments:

  1. singgah sini ye dear :)
    skrg tgk ramai yg pakai t shirt geek ni kan. hihi.
    all the best ye

    ReplyDelete
  2. geek..? kenapa geek..? hehehe
    ni mesti ada komisyen ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ad komisen2 ni eyh.haha
      nolong promote ajo....

      Delete